چطور مهریه ام را اخذ نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #66422472

مهریه ام را میخوام والی شوهرم می‌گوید به خارج می‌رود

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید از طریق دادگاه اقدام نمایید

با سلام
اگر همسرتان دارای تمکن مالی و اموال و املاک یا خودرویی بطور ثبتی بنام خود دارد میتوانید از طریق اجرای ثبت محل زندگی خویش اقدام نمایید
یا میتوانید از طریق دادگاه اقامه دعوی جهت مطالبه مهریه نمایید و بدوا تامین خواسته نموده و اموال زوج را توقیف نمایید و حساب بانکی اش را مسدود نمایید .
در صورت محکومیت زوج به پرداخت مهریه ، میتوانید از دادگاه بخواهید دستور ممنوع الخروجی او را صادر نمایید

سلام
مطابق قانون به مجرد عقد، زن مالک مهر می شود و می تواند هر نوع تصرفی در آن بنماید
بنابراین مطالبه مهریه از حقوق خاصه شما می باشد؛ اما از جمله مراجعی که می توانید در آنجا مهریه خود را درخواست کنید، دادگاه خانواده است.