آیا ممکن هست به دلیل نبود مدارک مبنی بر اثبات خیانت در امانت و بدون دعوت خواهرم باز پرس پرونده را مختومه اعلام کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۱ #66410846

با سلام و خسته نباشید
مادر اینجانب مرحوم شده اند ۴ برادر و یک خواهر هستیم یکی از وراث پسر به خواهر شکایت کرده مبنی بر خیانت در امانت که طلاهای مرحوم مادرم به تو توسط مادر امانت داده شد و باید عودت دهی .. در شورای حل اختلاف بعد ۲ جلسه و عدم ..... .پرونده به دادگاه ارسال شده است به جهت طولانی شدن و نیامدن پیامک مبنی بر حضور در دادگاه خواهر مراجعه به داد گاه کرده و گفتند: تک به تک جهت ادای توضیحات خواهید آمد بعد مشخص شده که شاکی جهت ادای توضیحات و دفاعیات دعوت شده و لی هنوز خواهر دعوت نشده سوال : آیا ممکن هست به دلیل نبود مدارک و .... کافی مبنی بر اثبات خیانت در امانت و بدون دعوت خواهرم باز پرس پرونده را مختومه اعلام کند؟
یا حتما" خواهرم ( خوانده ) رو جهت توضیحات خواهند خواست؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای پس از حصور طرفین و با توجه به اطهارات آنان صادر می شود.

در مرحله دادسرا اگر مدارک تقدیمی برادر برای اثبات اتهام خواهر کفایت نکند احتمال صدور منع تعقیب و مختومه شدن پرونده وجود دارد ولی در صورتیکه کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده باشد باید حتما وقت رسیدگی تعیین و به طرفین ابلاغ گردد . بدون تشکیل جلسه و احضار طرفین امکان صدور رای وجود ندارد .

با سلام
چنانچه شما دلیلی دال بر امانت بودن طلاها ارائه ننمایید پاسخ مثبت است