قصد طول دادن دادگاه رو دارد، آیا با وجود ۳ رای و قطعی بودن حکم که باید پول رو بده میتونه به دیوان عالی شکایت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #66405806

با سلام من در دادگاهی که راجب وصول چک توسط ضامن بوده دادگاه ۳ رای رو داده به نفع من و رای قطعی صادر شده میخوام بدونم این اقا قصد طول دادن دادگاهو دارد ایا با وجود ۳ رای و قطعی بودن حکم که باید پول رو بده میتونه دوباره طول بده دادگاهو یعنی به دیوان عالی شکایت کنه یا نه؟ممنونم اگر جواب منو بدید

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان درخواست اعاده دادرسی برای ارجاع به دیوان عالی کشور وجود دارد ولی این امر مانع اجرای حکم نبوده و شما به محض قطعی شدن رای صادره میتوانید درخواست صدور اجرائیه بنمایید .