امکان سلب حضانت توسط جد پدری پس از ازدواج مجدد مادر که شوهرش فوت شده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۹ #66391026

باسلام
بنده شوهرم فوت کرده با ازدواج مجدد بنده پدرشوهرم که قیم بچه است آیا میتونه بچمو ازم بگیره با توجه به اینکه بنده کاملا"در سلامت عقلی و روانی هستم و هیچ مشکل غیراخلاقی ندارم و از بچم بخوبی نگهداری میکنم.

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به دلیل اینکه زوج فوت کرده ومکان سلب حضانت نمی باشد مگراینکه اثبات کنند بودن فرزند باشمامصلحت نمی باشد

ازدواج موجب سلب حضانت مادر باشرایط شمانمیشود

خیر ازدواج مانع سلب حضانت نمیشود

با سلام
ازدواج مجدد زوجه متوفی از موانع حصانت می باشد

با سلام و احترام
خیر مخاطب گرامی امکان سلب حضانت از مادر در زمان فوت پدر و ازدواج مجدد امکان پذیر نیست مگر به تشخیص دادگاه
موفق و پیروز باشید

چون شوهر شما فوت شده حضانت با شماست و چون مشکل اخلاقی ندارید پدر شوهرتان فقط حق ملاقات با نوه را دارد