برگرداندن نام در شناسنامه به حالت اول امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۷ #66382500

سلام
اسم من در شناسنامه صفورا بود و بدلیل حرفهای آزاردهنده ای که یکی از معلم هایم وقتی فقط ۱۱ ۱۲ سال داشتم به من زد با کلی گریه و التماس پدر مادر و گرفتن وکیل نامم شد فاطمه، ولی هرگز با نام جدید خو نگرفتم و همیشه تا این سن (۳۶سال) وقتی در مکانهای رسمی از روی شناسنامه فاطمه صدایم میکنند حس خوبی ندارم و حس میکنم من این شخصی نیستم که آنها معرفی میکنند! با نام فاطمه مشکلی ندارم اما نام من صفوراست! تا حدی با این نام نه چندان جدیدم غریبه ام که بارها بابت فراموشی این تغییر و ثبت نام اصلی خودم در برگه های امتحان دانشگاه و امثالهم به مشکلات زیادی برخوردم، میخواهم اسمم در شناسنامه به صفورا بازگردد. لطفا راهنمایی نمایید. ممنونم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تغییر نام فقط یکبار میسر می باشد که این اتفاق برای شما افتاده است.

سلام خیر متاسفانه دیگر امکان ندارد

با سلام، تغییر نام فقط برای یکبار امکان پذیر است

سلام خیر این امکان وجود ندارد

باسلام
تغییر نام و نام خانوادگی تنها برای یکبار امکان پذیر می باشد