چطور میتونیم از خودمون دفاع کنیم چون درگیری ما آنچنان بشدت نبوده است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۰۵ #66373162

با سلام متاسفانه بنده بخاطر مسایل ارث و میراث با برادر بزرگم درگیری لفظی پیدا کردیم و سپس منجر به درگیری ساده فیزیکی شد که با دخالت برادر و خواهرم مساله تمام شد . پس از مراجعه به منزل ، برادر بزرگم با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و سپس به پزشکی قانونی مراجعه کرده و در نهایت علیه من برادرم و خواهرم شکایت کرده که این سه نفر منو کتک زدند . سوالی که دارم اینه که با توجه به گواهی پزشکی قانونی مبنی بر شکستگی انگشت چهارم پای ایشان ما چطور میتونیم از خودمون دفاع کنیم چون درگیری ما آنچنان بشدت نبوده است که منجر به شکستگی انگشت پا گردد و احتمال میدیم پس از خروج ما از روی عصبانیت به یه جایی ضربه زده و ... ضمنا هیچ شاهدی هم برای ادعایش ندارد با توجه به حرکت نا جوانمردانه برادر بزرگم لطفا بنده را راهنمایی بفرمائید. سپاسگزارم .

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شاهد داشته باشید می توانید از خودتون دفاع کنید

سلام . اگر گواهی پزشکی قانونی همراه با دلایل و مدارک دیگر باشد امکان اثبات جرم وجود دارد

با سلا
صرفا گواهی پزشکی جهت ایراد ضرب و جرح از سوی شما کفایت نمی کند و ایشان باید ادعایشان را ثابت نمایند.

صرفا گواهی پزشکی قانونی کافی نیست و باید شهادت شهود را به همراه داشته باشید

صرف وجود گواهی پزشک قانونی کفایت نمی‌کند.
شهودی وجود داشته بخواهید که حاضر شوند و شهادت دهند.

گواهی پزشکی قانونی به تنهایی دلیلی بر اثبات اتهام نیست. بعنوان قرینه میتوان لحاظ نمود.

درود بر شما، ایشان صرف داشتن گواهی پزشکی قانونی راه به جایی نخواهند برد.