ایشون مهریه رو اجرا نگذارد و من مرتب نفقه واریز کنم؛ امکان دارد قاضی حق طلاق به ایشون بدهد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۱۶ #66336855

سلام و عرض ادب . خواهشا کمکم کنید . خواهشا. همسرم حق حبس انتخاب کرده ولی هیچ کدام از مهریه و نفقه اجرا نگذاشته ‌ بنده مرتب ماهانه مبلغی واریز میکنم حسابشون جهت جلوگیری از شکایت ترک انفاق . اگه ایشون مهریه رو اجرا نگذارد و من مرتب نفقه واریز کنم اگه مدت ها طول بکشه امکان دارد قاضی حق طلاق به ایشون بدهد؟
بنده هیچ کدام از شرایط دوازده گانه عقد نامه رو ندارم و همچنین مسکن تهیه کرده ام .
فقط اگه مهریه اجرا نگذارد و حق حبس دارد و مدت زمانی بگذره ممکنه به این دلیل که خود به خود به ایشون سکه ندادم حق طلاق رو بگیرد؟
ممنونم از شما بزرگواران

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با پرداخت نفقه حق طلاق منتفی است

سلام امکان داره بلاتکلیف گذاشتن زندگی مشترک از مصادیق عسر و حرج مطرح کنند در صورت اثبات ممکنه دادگاه حکم‌به طلاق بدهد

با درودوقتی شما نفقه پرداخت می کنید و شروط ضمن العقد برای طلاق محقق نشده، و عسر و حرجی را نتواند اثبات کند، امکان درخواست طلاق میسر نیست.

درود
تا زمانی که زوجه عسر و حرج خود را ثابت نکند نمی تواند طلاق بگیرد.

تا وقتیکه شما نفقه‌ی ایشان را پرداخت کنید و تخلفی از باب شروط دوازده گانه انجام نداده باشید، حق طلاق برای ایشان متصور نخواهد بود.

مهریه ربطی ب طلاق ندارد و در هر صورت ب زوجه تعلق خواهد گرفت اما تا زمانیکه عسر و حرجی نباشد،شروط دوازده گانه برای طلاق محقق نشود،ترک انفاق صورت نگیرد و دلیل دیگری نباشد ایشان حق طلاق نخواهند داشت

تا زمانی که نفقه پرداخت شود و شروط دوازده گانه محقق نشود خیر