آیا استفاده از دوماه مرخصی بدون حقوق مشاغل سخت و زیان آور، توالی بیمه رو بهم میزنه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۴ #66328426

بنده ۴۲ سال سن دارم و ۲۰ سال در مشاغل سخت و زیان آور مشغولم فقط به مدت ۶۱ روز در نیمه اول یکی از سال‌های خدمت، مرخصی بدون حقوق گرفتم ، آیا این مدت مرخصی بدون حقوق باعث میشه سختی کار به بنده تعلق نگیره یعنی نتوانم با شرایط ۲۰ سال سابقه و ۴۲ سال سن بازنشست شوم ؟؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
بله این امر باعث برهم خوردن توالی بیمه شما خواهد شد.

باسلام
شرط بازنشستگی مشاغل سخت وزیان آور، توالی ۲۰ سال اشتغال و یا تناوب ۲۵ سال بهمراه بیمه است ومرخصی بدون حقوق بالای دوماه این توالی اشتغال را بهم میزند واستحقاق فرد را از امتیاز بازنشستگی با ۲۰ سال اشتغال متوالی ازبین برده وبه ۲۵ سال متناوب موکول می کند.

اصولا توالی بیمه رو نباید بهم زند.

با سلام
قاعدتا خیر بهم نمیزند

با درود با توجه به قوانین بیمه مشکلی نباید ایجاد کند

باسلام
۲۰سال متوالی و۲۵ سال متناوب

بادرودوسلام قاعدتا نباید برهم بزند.