چطور میشود این ضرر و زیان را بجای آن بدهی منظور کرد و مابقی آن را مطالبه کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۰ #66318260

با درود بر شما و روز بخیر
بنده برای سند خانه ام مبلغ ۶۰ میلیون نگه داشته ام که با توجه به عدم حضوری که از محضر گرفته ام دیرکرد در تحویل واحد و با توجه به ضرر و زیانی که در قولنامه قید شده است (روزی ۵۰۰۰۰ توان) تا کنون حدود ۷۰ میلیون ضرر و زیان شده است

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواست مطالبه خسارت مطرح بفرمائید

طبق قرارداد باید تقاضای مطالبه خسارت ناشی از عدم اجرای تعهد نمایید

باید دادخواست مطالبه خسارت و ضرر و زیان وارده به واسطه عدم ایفاء تعهد را تقدیم دادگاه نمایید . با صدور رای و قطعیت آن ، امکان تهاتر را دارا می شوید .

شما باید از طیرق دادگاه محل ملک اقدام به طرح دعوی مطالبه خسارت قراردادی نمایید