مجازات نگهداری و حمل سلاح سرد برای دفاع از خود چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۱۴۷ #66309408

با عرض سلام و خسته نباشید
مجازات نگهداری و حمل سلاح سرد ( چاقو،شمشیر،باتوم فنری ،اسپری فلفل )برای دفاع از خود چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوم فنری و اسپری فلفل نگهداریش هم بدون مجوز جرم است و چاقو و شمشیر اگر به قصد درگیری باشد حبس دارد .

حمل قمه، شمشیر، قداره و پنجه بوکس در صورتی که صرفا به منظور درگیری و ضرب و جرح انجام شود جرم محسوب و مرتکب به ۶ ماه محکوم می گردد.
واردات، تولید و عرضه سلاح های مذکور ممنوع است و مرکتب به جزای نقدی درجه شش محکوم و حسب مورد این سلاح ها به نفع دولت ضبط یا معدوم می شود.

با سلام مطابق تبصره الحاقی ماده ۶۱۷ قانون مجازات کتاب تعزیرات ؛ حمل سلاح سرد در صورتیکه صرفا به قصد درگیری و ضرب و جرح باشد مستوجب مجازات شش ماه حبس است اما در فرض سوال اگر برای دفاع شخصی حمل شود (((با داشتن مجوز))) جرم محسوب نمی شود . ضمنا در خصوص حمل چاقوی ضامن دار به نظر با توجه به خلاء قانونی در خصوص جرم انگاری آن و اصل تفسیر به نفع متهم و اصل برائت نمی توان حمل آن را جرم دانست .

سلام.به صرف حمل نگهداری مجازاتی ندارد.اما اگر به منظور تهدید و ارعاب و اخلال در نظم عمومی باشد بسته به نوع جرم از ۶ماه تا دوسال حبس دارد