آیا می توانم مهریه ام را از پدر شوهرم بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #66277643

سلام شوهرم سال ۸۸ فوت شده ولی چیزی به اسم شوهرم نبود آیا میتونم مهریه رو از پدر شوهرم بگیرم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه دین است و قائم به شخص است
تنها در صورتی می توانید از فرد دیگری به جز همسرتان دریافت کنید که ایشان پرداخت مهریه را ضمانت کرده باشند

با سلام ووقت بخیر
همسرشما طبق سند نکاحیه موظف است مهریه شما راپرداخت کند و طبق قانون مهریه زوجه بر ذمه زوج می باشد و درصورت فوت زوج و نداشتن اموال شخص دیگری مسئول پرداخت مهریه زوجه نیست مکگر اینکه درسند ازدواج شخصی دیگر مانند پدرشوهرتون پرداخت مهریه شما را به عهده گرفته باشد درغیر اینصورت منوط به دریافت از پدرشوهرتون نیست .