اگه شوهرم جهیزیمو بفروشه یا خراب کنه بدون تامین خواسته میشه از او شکایت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۷ #66277233

با عرض سلام و خسته نباشید
من درخواست استرداد جهیزیه دادم اما قاضی تامین خواستمو قبول نکرد و بهانه هایی اورد که من منصرف شم خلاصه امروز پیامی مبنی بر رد دادخواست تامین خواسته اومد ایا اگه شوهرم جهیزیمو بفروشه یا خراب کنه بدون تامین خواسته میشه از او شکایت کرد و قانون او را الزام به خرید مجدد اون وسایل یا تادیه ی خسارت میکنه ؟چون احتمال میدم شوهرم جهیزیمو فروخته و با پولش ماشین خریده من باید چیکار کنم؟لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان ملزم به استرداد عین جهیزیه و در صورت تخریب چون اموال در ید ایشان به صورت امانت سپرده شده ،ملزم به جبران خسارت و پرداخت قیمت آن می‌باشند.

اگرشوهر جهیزیه را بفروشد می توانید ازطریق دادسرا شکایت فروش مال غیر رامطرح کنید .‌

با سلام
در مورد عدم موافقت قاضی با تامین خواسته و رد آن بدون دلیل قانونی تخلف انتظامی کرده و قابل پیگیری است مگر خسارت احتمالی رو شما پرداخت نکرده باشید
بله استرداد جهیزیه طبق لیست سیاهه اگر در ید زوج باشد محکوم به استرداد آن میشود ولو فروخته باشد البته مستعمل و دست دوم

اگر‌مطمئن‌هستید‌شکایت‌کنید و‌با‌احتمال‌نمیشه‌در‌ضمن‌باید‌برای‌مالکیت‌فاکتور‌ارائه‌دهید