اگر مثلا ۱۰ روز پیش از بنده شکایت شده باشه و بنده امروز توی ثنا ثبت نام کرده باشم آیا توی ثنا نشون میده که علیه من شکایت شده؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۸۹ #66266538

سلام و وقت بخیر.
من الان توی ثنا که نگاه میکنم میبینم هیچ ابلاغیه جدید یا مشاهده شده ای ندارم؛ چون الان ثبت نام کردم نشون نمیده یا چون هنوز ازم شکایت نکرده نشون نمیده؟
و اینکه اگر شکایت به دلیل جرایم رایانه ای بوده باشه ایا توی ثنا هم ثبت میشه جرایم رایانه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
از زمان ثبت نام در ثنا ابلاغ به صورت الکترونیک انجام میشود البته اگر کدملی شما در پرونده ی مورد نظر ، ارائه و ثبت شده باشد .
پرونده ها پس از ثبت در دادگاه در ثنا قابل نمایش می باشند و در جرایم رایانه ای اگر فرد ابتدائا به پلیس فتا مراجعه نماید تاقبل از ثبت در دادسرا ، اطلاعات پرونده در ثنا قابل رویت نمی باشد .

سلام ابلاغ در ثنا قرار می گیرد

با درود..
در اینخصوص ابلاغیـه های بعد از تاریخ ثبت نام سامانه ثـنا ، در سامانه ابلاغ قرار داده می شـودـ.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بعد از ثبت نام ابلاغ ها پدر سامانه ثنا قابل رویت خواهد بود .

سلام
هر شکایتی شده باشد از تاریخ ثبت‌نام شما در سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد.

با درود
با گذشت مدتی در سامانه قرار خواهد گرفت

سلام اگر بعد از شکایت در ثنا ثبت نام کرده باشید، احتمالا نشان نمی دهد و ابلاغ هم دستی خواهد بود مگر شعبه کد ملی شما را وارد کند و متوجه ثبت نام شما شود