زوج در زندان است خانم چگونه طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۹ #66255157

سلام.
زوج در زندان است و زوجه نفقه جاریه شکایت کرده و آقا محکوم به پرداخت هر ماه ۵۰۰ هزار تومان شد زوج چون میدونست که تا ۶ماه پرداخت نکنه خانم میتونه طلاق بگیره ۱۰روز مانده که ۶ماه تمام بشه تمام نفقه شش ماه را از زندان پرداخت کرد
زوجه هم شکایت ترک انفاق کرده چون زوج در زندان بود منع تعقیب صادر شد
الان با این موارد زوجه میتونه طلاق بگیره؟
آقا بابت مهریه تو زندانه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تا زمانی که عسر و حرج زوجه ثابت نشود نمی تواند طلاق بگیرد.

درود
خیر متاسفانه تا زمان حصول توافق یا اثبات عسر و حرج در دادگاه امکان طلاق نخواهید داشت ‌‌.

نخیر نمی توانید طلاق بگیرید
از طرفی در مورد مهریه هم به زندان انداختی
باید توافقی جدا بشوید

سلام
شما می توانید با اثبات هر یک از موارد عسر و حرج مندرج در ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی اقدام به طلاق کنید(مانند:محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.) و یا اگر همسرتان شروط عقدنکاح رو امضاء نموده درصورت تحقق هر کدام شما می توانید وکالت داده شده را به اجرا بگذارید.

سلام و درود. با پرداخت نفقه شما دیگر نمیتوانید با استناد به این مورد درخواست طلاق کنید. با اثبات عسر و حرج میتوانید طلاق بگیرید.

با سلام و ادب
دلیل قانونی ای برای طلاق ندارید.اگر نفقه ۶ ماه را پرداخت نمی کرد شما حق طلاق داشتید.

اگر زوجه صرفا به دلیل ترک انفاق قصد طلاق داشته باشد ، با منع تعقیب صادره و واریز نفقه امکان طلاق وجود ندارد .