با وجود رضایت می توانم مجددا طرح شکایت نمایم ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۷ #66246365

سلام طاعات قبول حق خسته نباشیدبه دندانپزشکی مراجعه کردم که با طرح درمان اشتباه ۶تا از دندانهای جلو من را کشید من بعد از کشیدن و یک هفته بعد با مراجعه به دکتر دیگر فهمیدم که دندانها سالم بودند با توجه به اینکه این مطب نه تابلو داشت و احتمالا با مهر دکتر دیگری کار میکرد به سامانه ۱۶۹۰گزارش دادم که بعد از یک هفته دندانپزشک با تماسهای مکرر درخواست رضایت داشت ایشان آمدند و گفتند هزینه درمان میدم و مبلغ ۱۵ ملیون دادند تا من رضایت بدم و بقیه هزینه هم که کلا ۴۰ میلیون میشود بعد از این رضایت بدهند الان ایشان می گویند چون درب اینجا را بستند من دیگر قادر به پرداخت بقیه خسارت نیستم من رضایت محضری بابت شکایتم دادم ولی از بابت دندانهام نرفته بودم جداگانه شکایت کنم ولی در رضایت نوشته شده دیگه هیچ گونه شکایتی از ایشان و خدمه آنجا ندارم با توجه به خلف وعده ایشان میتوانم اقدام قانونی کنم اگه ممکنه ممنون میشم کمک کنید.

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی شکایت نمایید و بهتر است وکیل اخذ نمایید .

با سلام
اگر رضایت قطعی دادید نمیتوانید دیگر شکایت کنید.مگر اینکه رضایت شما مشروط باشد

سلام حق شکایت مجدد ندارید . مگر این که در متن رضایت تصریح شده باشد که ایشان باشد به شما 40 میلیون دیگر بپردازد که در این صورت رضایت مشروط است و قابل عدول خواهد بود .