چطور از حقم دفاع کنم که نفقه معوقه به من تعلق بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۵ #66244707

باسلام.
از سال ۹۰ تا ۹۶ عقد بودیم و از سال ۹۶ تا امروز زندگی مشترک داریم. شوهرم حتی یک شارژ هزار تومانی هم برای من نگرفته چه برسد به مخارج زندگی و خوراک و پوشاک و... درخواست نفقه معوقه دادم ولی قاضی با استناد به حرف شوهرم که فقط گفته پول نقدی به من میداده و من خرج میکردم رای به نفع ایشان صادر کردند. و هیچ اثباتی از ایشان نخواستن . این ناجوانمردانه ترین رایی بود که میشد انتظار داشت. به رای اعتراض کردم چطور از حقم دفاع کنم که نفقه معوقه به من تعلق بگیرد؟ ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوج در خصوص پرداخت نفقه از سال ۹۰ تا ۹۶ میبایست مدرک و دلیل بر پرداخت ارایه نماید .
و از سال ۹۶ به بعد به جهت زندگی در منزل مشترک دادگاه اصل را بر پرداخت نفقه میدادند .

برای سال نود تا نود وشش چون در یک منزل نبوده اید میتوانی مطالبه نمایید.
ولی بعد از سال نود و شش چون در منزل مشترک بوده اید اصل بر دریافت نفقه است.

نفقه سنوات مربوط به ۹۰ الی ۹۶ قابل مطالبه است ولی از ۹۶ به بعد چون با شوهرتان دریک منزل مشترک زندگی میکردید لذا اصل بر این است که شما نفقه دریافت میکردید و خلاف ان محتاج اقامه دلیل

سلام
امکان تقاضای نفقه معوقه خود را دارید و همچنین می توانید علیه ایشان اقدام به طرح شکایت طرح انفاق نمایید و احتمال رسیدگی دقیق تر به موضوع توسط قاضی کیفری بیشتر است