آیا متن واخواهی صرفا درخواست است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۷۴ #66240294

سلام، قصد ثبت تقاضای واخواهی در خصوص یک رای غیابی دارم، آیا متن واخواهی صرفا درخواست است، یا باید مانند درخواست‌های قضایی شامل شرح و ادله و شواهد باشد. سپاس فراوان

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طی لایحه ای و با استناد به مدارک و شواهد موجود اقدام به واخواهی و دفاعیات خود نمایید

ضمن دادخواست واخواهی ادله و مستندات و لایحه مناسبی ارائه بدهید .

با سلام..
طبق قانون آیین دادرسی مدنی.. دادحواست واخواهی باید تمامی شرایط دادخواست دا داشته باشد..
واخواهی در واقع نوعی حق دفاع برای خوانده که به دلایلی نتوانسته در جلسه دادرسی حاضر گردد، می باشد..
موفق باشید..

بموجب قانون آیین دادرسی مدنی باید ضمن دادخواست با ارائه ادله ومدارک به دادگاه ازطریق دفترخدمات قضایی اقدام نمود ولی چنانچه واخواهی کیفری باشد میتوان آنرا در یک برگه به حالت درخواست نوشت و چنانچه موضوع حکم حبس باشد الزاما جلسه تعیین میگردد ومیتواند ادله را در روز جلسه ارائه نمود هرچند بهتره در همان بدو درخواست واخواهی ادله راهم ارائه نمود

با سلام

به موجب واخواهی کسی که حکم غیابی علیه او صادر شده است، به آن اعتراض کند و همان دادگاه صادرکننده حکم به آن رسیدگی کرده و در مورد آن رای مقتضی را صادر کند. و نکته قابل توجه این است که در حکم غیابی، حضور و عدم حضور خوانده ملاک است؛ نه خواهان و در واقع هدف از واخواهی رعایت اصل تناظر و محفوظ بودن حق دفاع برای خوانده ای که چه بسا بدون سوءنیت نتوانسته در جلسه دادگاه شرکت کند میباشد .

خوانده در مقام اعتراض به ادله خواهان ، اعتراض به بهای خواسته یا سایر موارد برمی آید ، بنابراین در اینجا خوانده نیازی به اثبات و آوردن دلیل ندارد و بار اثبات دعوی بعهده خواهان است .

با سلام
واخواهی طی لایحه ای ارسال میگردد که در آن دلایل و دفاعیات خود را به شکل جامع و کامل مطرح نمایید !

با سلام
واخواهی میبایست تمام شرایط دادخواست طبق قانون آیین دادرسی مدنی را دارا باشد