چگونه مابه التفاوت حقوق و حق بیمه و دیرکرد حقوقم رو عین قانون کار دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۰ #66230404

از تاریخ ۹۷/۰۸/۰۵ تا تاریخ ۹۸/۰۴/۲۲ در یک شرکت معتبر بانکی( خصوصی - تعمیرات دستگاه های پولشمار) کار کرده ام
بعلت عدم پرداخت حقوق و بیمه از ترک کار کرده ام. کل پرداختی های شرکت به من ۳۲۰۰ بوده
الان با چه قالبی می تونم از شرکت شکایت کرده و مابه التفاوت حقوق و حق بیمه و دیرکرد حقوقم رو عین قانون کار دریافت کنم؟
لازم به ذکر است که از شرکت معرفی نامه به تمامی بانک های استان جهت تکنسین رو هم دارم. هیچ برگی رو هم امضا نکردم حتی برگ خالی
ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ضمن اثبات رابطه ی کاری خود با مراجعه به اداره کار درخواست دریافت حقوق ،مزایا و... را نمایید.

میتوانید به اداره کار مراجعه نمایید و مطالبه حقوق و مزایا و بیمه را از کارفرما بنمایید .

سلام
به اداره کار و امور اجتماعی مراجعه کنید
فرم‌های دادخواست را دریافت کنید این فرم حاوی پرسش اطلاعات شخصی شما، محل کار و دلایل تنظیم دادخواست شکایت از کارفرما بابت حقوق را نمایش می‌دهد که شما در پایین آن علت دادخواست یا شرح دادخواست شکایت از کارفرما بابت حقوق را می‌نویسید.
با دلایل و اسناد معتبر دادخواست شکایت از کارفرما بابت حقوق را تنظیم کنید ۱۰۰ درصد در محکمه پیروز خواهید بود و کارفرما چاره ای جز قبول رای صادره اداره کار ندارد