همسرم اصلا خرجی نمی دهد و شاهد دارم با این اوصاف می توانم حکم بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۱۴ #66227640

در دادگاه عدم تمکین و نفقه چه چیزهایی بگم که برنده باشم ؟ شاهد و مدارک هم دارم که بیرونم کرد و اصلا خرجی نمیده حتی نوزاد خودش رو ندیده است.

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت تمکین : بایدثابت کنید که زوج شما رابیرون کرده وهمچنان راضی به برگشت شما نیست

بابت نفقه : اگرزوج هزینه زندگی نکرده باشد محکوم میشود اثبات پرداخت نفقه بازوج است

با سلام
بهتر است دادخواست ترک انفاق بدهید. ایشان باید اثبات نمایند که به شما نفقه می دهند و اگر الزام به تمکین مطرح نمودند با استشهادیه و شهادت می توانید ثابت نمایید که شما را از منزل بیرون نموده است. مثلا اگر قفل را عوض نموده است تامین دلیل بگیرید این موارد را از طریق شورای حل اختلاف محل

بهتر است دادخواست مطالبه نفقه بدهید. در دعوی تمکین نیز اقرار نمایید تمکین میکنید و استشهادیه و شهادت ارائه دهید که شما را از منزل اخراج کرده و اجازه بازگشت به شما نمیدهد.

با سلام در دعوای تمکین باید اثبات نمایید که شما تمکین نموده اید و طرف مقابل در انجام تکالیف و تعهدات قانونی خود کوتاهی کرده است. و از جمله شما را از منزل بیرون نموده است.

سلام
اعلام نمایید که حاضر به تمکین بوده اید و ایشان به استناد مدارکی که دارید از تمکین شما ممانعت کرده است

سلام دوست گرامی
تمامی مدارک و دلایل خود را به دادگاه ارائه دهید و شهود خود را بطور کامل با نشانی و تلفن به دادگاه معرفی کنید و درخواست استماع گواهی آنها را داشته باشید

شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنید
در نفقه بار اثباتی بر گردن زوج است ک باید ثابت کنه پرداخت کرده با فیش یا رسید