تحت عنوان افترا از من شکایت شده، لطفا راهنماییم کنید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۴ #66220909

باعرض سلام وخسته نباشید بابت پاسخ گوییتون
چندی پیش سوالی پرسیدم و جواب دادید. چند هفته پیش با عابر پیاده تصادف کردم چیزیش نشد و رفت من هم به جهت اخلاقی شمارمو دادم بهش که اگه مشکلی پیش اومد بهم زنگ بزنه درست شب زنگ زد و گفت رفته بیمارستان و من هم رفتم .دیدم جلوی اورژانس نشسته و متظر منه .گفت میخاد عکس بگیره تا خیالش راحت باشه منم قبول کردم و پول عکس رادیولوژی رو دادم بعد این که دکتر اورژانس عکس و دید و معاینه کرد گفت چیزی نیست و ترخیص کرد منم برگه های ترخیص رو الان دارم. گفتم خیلی خوب رضایت بده گفت فردا بیا بریم دفترخونه من اونجا رضایت بدم.پلیس بیمارستان(بعدا فهمیدم دوستش هست) هم به من گفت مدارک ماشین و بیمه نامه رو بهش بده تا فردا تو دفتر خونه بهت بده.من اول قبول نکردم وگفتم این کار قانونی نیست و من مدارک رو فقط به پلیس میدم ولی طرف و پلیس بیمارستان گفتن این جوری کار تون میوفته به دادگاه و طول میکشه .منم به اجبار قبول کردم و دادم.فردای اون روز به تلفن هام جواب نداد و بعد یک هفته گفت که بازم رفته دکتر و هزینه کرده.گفتم باشه مبلغ و بگه تا پرداخت کنم گفت باید صبر کنی منم چند روزی صبر کردم دوباره که بهش زنگ زدم یه هزینه ۴ میلیونی به من داد و گفت باید بدی. من قبول نکردم و گفتم ماشین بیمه است و میتونه از بیمه بگیره. وتذکر دادم مدارک ماشین رو به من بده چون من با ماشین کار می کنم.ولی نه میرفت شکایت کنه و نه مدارک رو به من میداد هر موقع هم که بهش میگفتم مدارک رو بده اون می گفت پول میدی مدارک رو میگیری بعد اون حرف من رفتم و شکایت کردم و موضوع شکایت رو نوشتم که طرف میخاد اخاذی کنه از من.(شکایت رو خودم نوشتم و نمیدونستم موضوع رو چی بزارم برای همین یه نفر که عریضه می نوشت گفت بگو اخاذی) هدف من این بود که بره شکایت تصادف بکنه تا بتونم مدارکم رو بگیرم.چون من با ماشین خرج زندگی رو میدم و تا من شکایت نمی کردم اصلا مدارک نمیداد ). اونم یه شکایت در مورد تصادف از من کرد اما پزشکی قانونی چیز خاصی ننوشته بود و نتونست از من پول بگیره. الان رفته باز ازم شکایت کرده که چرا من بهش گفتم توسط مدارک از من اخاذی می کنه و برام احضاریه اومده تحت عنوان افترا. میخاستم راهنماییم کنید که چی کار کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت ایشان مسموع نیست و نتیجه ای برایشان ندارد . نگران نباشید

با سلام

عناصر قانونی افترا مطابق با اظهارات فوق شما محرز نمی باشد و شکایت ایشان به جایی نمیرسد

سلام در این خصوص شما با اعلام اینکه ایشان در صدد اخذ پول بوده و حسب شکایت شما مجبور به شکایت شده است به نظر دعوای ایشان رد می شود

سلام دوست عزیز
شکایت ایشان به جای نمی رسد نگران نباشید