آیا میتوان شکایت تمکین کرد؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۴۷۴ #66204287

سلام همسر بنده الان حدود یک سال است فقط پنج شنبه و جمعه ها میاد خونه و بقیه روزها رامنزل خواهرش است وبا خواهرش سپری می‌کند سرایت موضوع الان مدت چندین ماه است که باهم حرف نمیزنیم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
بدوا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به ارسال اظهار نامه ارسال نمایید بعد از نسبت به دادخواست الزام به تمکین اقدام فرمایید

با سلام ،از طریق اظهار نامه مراتب را به ایشان اعلام نمایید در صورتی که افاغه نکرد دادخواست الزام به تمکین را بطرفیت ایشان طرح نمایید

با سلام ابتدا اظهارنامه الزام به تکمین ارسال نمایید در صورت امتناع از تمکین دادخواست الزام به تمکین درخواست نمایید

باسلام
اینجا مشخص نشده که زوجه است یا زوج ولی اگر زوجه است ازطریق خدمات قضایی یا پست اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی مراجعه به خانه وتمکین نمایید

باسلام و احترام

ابتدا به دفتر خدمات قضایی مراجعه و اظهار نامه ای تحت عنوان. حضور همسرتان درمنزل تنظیم و بعد دادخواست الزام به تمکین دهید

باسلام
از طریق اظهارنامه حضور مستمر در منزل را خواستار شوید ودر صورت عدم حضور دادخواست عدم تمکین دهید

سلام.بدوا اظهارنامه ای ارسال کنید بعد از اینکه نخواست به زندگی مشترک برگردد دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید