ایا میتوان با توجه به مستثنیات دین رفع توقیف نمود چگونه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۰ #66193588

با سلام واحترام
در منزل دوطبقه زندگی میکنم که سند رسمی ندارد
وقولنامه ایست
ویک طبقه از ان را مالک هستم وطبقه دوم ان مالک دیگریست ...شغل اینجانب کاسب بوده
حال به شرایط نابسامان بدهکار شدم وطلب کار امده با حکم تامین خواسته چک یک طبقه منزل را که سکونت داریم را توقیف وپلمپ نموده است..

مشاوره حقوقی چک
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان اعتراض به تامین خواسته می باشد.

بله این امکان برای شما وجود دارد

سلام شرایط منزل مسکونی جهت قلمداد نمودن خانه به عنوان مستثنیات دین مهم است که متاسفانه اشاره نکردید

درود
بله می توانید اعتراض کنید.

با احترام به قرار صادره اعتراض نمایید

امکان اعتراض به تامین خواسته وجود دارد.

باسلام
درصورتی که تنها یک منزل دارید و در آن ساکن هستید منزل جزء مستثنیات دین محسوب میشود. شما میتوانید اعتراض کنید.