چطور یارانم رو دریافت کنم و تهیه منزل برای من به عهده شوهرم هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۱۴ #66190127

باسلام من واسه نفقه ۶ ماه درخواست دادم ‌ و شورای حل اختلاف کارشناس مبلغی تعیین کردن و بعد از چند ماه پرداخت شد . در درخواستن نفقه گذشته که ۶ ماه بود و حال رو خواستم کارشناس هم برای ۲ حالت نطر دادن ولی قاضی ۶ ماه گذشته ر‌ حساب کردن.الان باز ۶ ماه گذشته من جدا از همسرم زندگی میکنم ۱ ساله. وایشون حتی بیمه رو ۲ ماه پرداخت کردن و وقتی نفقه پرداخت شد باز قطع کردن الانم که میدونه ۶ ناه شده و من شکایت میکنم واسه نفقه بعد از ۲ ماه که بیمه رو قطع کرده الان ۱ ماه بیمه پرداخت کرده بعد باز رای که صادر شد قطعش میکنه. در ابن مورد چیکار میتونم انجام بدم.و مورد دیگه ۱ ساله یارانه ام رو هم نمیده و میگه حسابم واسه مهریه مسدوده .در صورتی که حساباش خالی هست و موجودی در لحظه بسته میشه برای مهریه.در جلیسه شورا مطرح کردم ولی...لطفا راهنماییم کنید . چطور یارانم رو دریافت کنم.و تهیه منزل برای من به عهده شوهرم هست؟چون رای تمکین به نفع من صادرشد. من ۶ ماه بدون هیچ خرجی باید زندگی کنم تا بعد از ۲ ماه دوندگی بعدش نفقه رو دریافت کنم.ممنون از همه شما وکلای عزیز.

مشاوره حقوقی نفقه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یارانه به حساب سرپرست خانوار واریز می شود.

یارانه به حساب سرپرست خانواده واریز می شود

بادرودوسلام یارانه به حساب سرپرست خانوار واریز می شود.

بااحترام
یارانه به کارت سرپرست خانوار واریز می گردد ولی می توانید با مدارکی از طریق فرمانداری اقدام به جدایی یارانه خود نمایید

درود یارانه به حساب سرپرست خانوار واریز می شود

با سلام
یارانه به حساب سرپرست خانوار واریز می شود

موضوع نحوه فرار از پرداخت دین را با شعبه صادرکننده رای و قاضی اجرای احکام درمیان بگذارید،
موارد یادشده بعهده شوهر میباشد.
وتامادامیکه طلاق ثبت نگردد امکان جداسازی یارانه راندارید.