دلیل احضار به شعبه دو اجرای کیفری برای شخص مشتکلی عنه چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۵۸ #66184

سلام. من در دادسرا پرونده ای دارم که رای هم صادر شد اعتراضم را هم ابلاغ کردم و در دادگاه تجدید نظر هم اخرین دفاعم را ارائه کردم و تا این که دیروز پیامک از شعبه دو اجرای کیفری داشتم ،حالا با توجه به این که حکم من قطعی نشده است چرا مرا به شعبه دو اجرای کیفری احضار کردند ؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارسال احضاریه برای شما به منظور تحقیقات بیشتر میباشد و اگر حکم قطعی صادر شده بود دیگر برای شما احضاریه نمیامد.