نحوه دادخواست دادن به دادگاه از جانب طلبکار برای ورشکستگی شرکت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۱ #66162414

سلام
اینجانب از شرکت پیمانکار(با مسئولیت محدود) مطالبات مالی دارم تا الان به مطالباتم نرسیدم الان بیش از ۱.۵سال هست من بعد صدور اجراییه کلیه مراحل استعلام بانکی انجام دادم و حتی با دستگاه اجرایی(کارفرما اصلی)تسویه حساب کرده حساب این شرکت خالی هست
حالا میخواهم دادخواست ورشکستگی شرکت انجام دهم مراحل چگونه انجام میشود؟وچه مدت طول میکشد؟آیا به مطلباتم میرسم؟

مشاوره حقوقی روزنامه رسمی و آگهی شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- با مراجعه به دادگاه حقوقی دادخواست ورشکستگی با ارائه مدارک لازمه - دادگاه کارشناس رسمی (حسابداری و مالی) معرفی و پس از بررسی کارشناس مربوطه و تایید ورشکستگی شرکت دادگاه شما رو تاجر ورشکسته اعلام می کند. سپس در صورتیکه فردی یا شرکتی از شما شاکی و طلبکار باشد می توانید درخواست اعسار بدهید/. مدت زمان زیادی نمیگذرد زمان بستگی به دادگاه دارد.