چگونه میتوانم رونوشت ازدواج مادرمو دریافت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۲ #66154986

با سلام

من مادرم ۲۰سال پیش فوت شده، پدرم هم بیمار است، من برای دریافت مهریه مادرم بعد از فوت پدرم به رو نوشت ازدواج مادرم نیاز دارم ولی هیچ مدرکی ندارم.

چجوری میتونم رو نوشت ازدواج مادرمو دریافت کنم؟

حتی شناسنامه و گواهی فوت مادرمم ندارم.

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در شناسنامه پدرتان شماره ثبت ازدواج تاریخ ازدواج و دفتر خانه نوشته شده است.
با اخذ گواهی انحصار وراثت به دفتر خانه محل ازدواج مراجعه و تقاصای رونوشت سند ازدواج و تقاضای صدور اجراییه مهریه را کنید

سلام شناسنامه و گواهی فوت از طریق اداره ثبت احوال می توانید بگیرید . در خصوص سند ازدواج باید به دفتر ازدواج مراجعه و تقاضای رونوشت سند نمایید .

در شناسنامه پدرتان شماره سند ازدواج مادرتان و دفترخانه مربوطه درج گردیده است و میتوانید بعنوان ورثه ایشان مراجعه نمایید و رونوشت سند ازدواج را دریافت نمایید .

با سلام و احترام
با ارایه شناسنامه مادر و گواهی فوت و گواهی انحصار وراثت از دفتر خانه ثبت شده نکاح تقاضای رونوشت نمایید

با سلام
شما باید با در دست داشتن گواهی فوت مادر و گواهی انحصار وراثت به دفتر خانه ای که در آن عقد ازدواج ثبت شده مراجعه کرده و تقاضای رونوشت سند ازدواج کنید.