اعتراض به رای اداره اوقاف ممکن است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۵ #66136058

با سلام
باغی را پدر بزرگم در زمان حیات وقف عام نموده، بنده از وراث میباشم، بنظر میرسد متولی (عموی بنده) در خصوص واگذاری باغ فوق الذکر به غیر با استفاده از (قانون تبدیل به احسن) یا اهمال نموده و یا تبانی کرده. آیا میتوانم به حکم اداره اوقاف اعتراض نمایم؟

مشاوره حقوقی وقف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ؛
در صورتی عدله کافی و قانع کننده برای رسیدگی دارید اقدام نمایید .

سلام معمولا اداره اوقاف با درخواست تبدیل به احسن ، بسیار به سختی موافقت می کند . باری این کار باید عدم بازدهی وضعیت موجود و بازده بودن طرح جدید ارائه گردد و در نهایت نظر مرجع تقلین نیز اخذ گردد . در نتیجه اگر مدعی اهمال یا تبانی در این صورت هستید باید دلایل قوی داشته باشید تا دعوی شما منتج به نتیجه مطلوب گردد .

با سلام و احترام
امکان اعتراض به همراه ارایه دلایل محکمه پسندومحکم وجود دارد

امکان اعتراض وجود دارد می توانید با ارائه دلیل محکه پسند شکایت کنید هرچند کار سختی پیش روی شمااست