اگر طلاق گرفته شود و بعد از دریافت حقوق دوباره ازدواج موقت کنند به انها هم حقوق پدرم تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۵۱ #66135811

با سلام بنده مطلقه هستم و حقوق پدرم بعد از خدایی نکرده فوت مادرم قرار است در اینده به من برسد دو تا خواهر دارم که هر دو ازدواج کردن و صاحب بچه هم هستند انها بخاطر این موضوع ابراز ناراحتی میکنند تاحدی که میگویند ما هم طلاق میگیریم تا حقوق به ما هم برسد و بعد از آن زن موقت شوهرمان میشویم،
۱- اگر طلاق بگیرن و بعد از دریافت حقوق دوباره ازدواج موقت کنند به انها هم حقوق تعلق میگیرد؟
۲- در این مورد قانونی وضع نشده که جلوی اینگونه سواستفاده گر ها را بگیرند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که برای ارگان یا سازمان پرداخت کننده مستمری، اثبات شود که تقلبی در دریافت مستمری از سوی گیرنده ، صورت گرفته ، قطعا جریمه هایی بصورت مالی صادر خواهد شد.

درود
با اطلاع بیمه از ازدواج مجدد ولو به صورت موقت ، مستمری دختران قطع میگردد .

با سلام
در صورت بروز چنین مطلبی میتوانید اداره تامین اجتماعی را در جریان قرار دهید

با درود اگر مجدد ازدواج کنند ولو موقت به تامین اجتماعی یا ارگان مربوطه گزارش دهید.

۱. درظاهر بله تعلق می گیره. ولی اگر بیمه متوجه حقه خواهران شما شود ، حقوق آنها هم قطع میشود وهم مجازات
۲ . اعلام گزارش به بیمه

سلام . پناه بر خدا از این طرز تفکر . فعلا که به حمدالله پدر شما در قید حیات هستند و موضوع دریافت مستمری ایشان فعلا منتفی است . از آینده هم کسی خبر ندارد . پاسخ همکار محترم جناب رضویه نیز مستند و مستدل می باشد .

مطابق مفاد ماده واحده قانون اصلاح تبصره ۲ ماده واحده قانون اجازه پرداخت وظیفه و مستمری وراث کارمندان مصوب آذرماه ۱۳۳۸ و برقراری حقوق وظیفه در مورد فرزندان و نوادگان اناث مصوب ۶۳/۱۰/۲ و نیز بند ۳ ماده ۴۸ قانون حمایت خانواده مصوب ۹۱/۱۲/۱ مجلس شورای اسلامی، فرزندان اناث بیمه شدگان و مستمری بگیران متوفی به شرط نداشتن شوهر و شغل می توانند از مزایای مستمری بازماندگان بهره مند شوند.
لذا برخی از فرزندان اناث به قصد سوء استفاده و تقلب به قانون و به منظور بهره مندی از مزایای مستمری مربوطه، اقدام به طلاق از همسر خود نموده و با مراجعه به سازمان درخواست دریافت مستمری بازماندگان بواسطه فوت والدین را می نمایند لیکن همچنان با همسر سابق خود زندگی می نمایند.
سازمان تامین اجتماعی با جمع آوری مدارک و مستندات مکفی از جمله :
تصویر طلاق نامه که توسط مسئول ذیربط ممهور به مهر برابر با اصل شده باشد.
گزارش بازرسی دو نفره (مسئول امور فنی مستمریها و مسئول امور فنی بیمه شدگان) با تایید رئیس شعبه
تصویر صیغه نامه موقت
تصویر شناسنامه و کارت ملی فرزند اناث
درخواست بهره مندی از مزایای مستمری مربوطه و ...
مراتب را از طریق اداره کل استان جهت بررسی در کمیته ای که به همین منظور با حضور نمایندگان اداره کل امور فنی مستمریها، اداره کل امور فنی بیمه شدگان، دفتر امور حقوقی و دعاوی و دفتر قوانین و مقررات در محل اداره کل امور فنی مستمریها برگزار نموده و جهت قطع مستمری من غیرالحق اقدام و وفق ماده ۹۷ قانون تامین اجتماعی اقدام می نماید.
ماده ۹۷ :
هرکس به استناد اسناد و گواهیهای خلاف واقع یا با توسل به عناوین و وسایل تقلبی از مزایای مقرر دراین قانون به نفع خود استفاده نماید یا موجبات استفاده افراد خانواده خود یا شخص ثالث را از مزایای مذکور فراهم سازد به پرداخت جزای نقدی معادل دو برابر خسارات وارده به سازمان تامین خدمات درمانی یا این سازمان و در صورت تکرار به حبس جنحه ای از ۶۱ روز تا ششماه محکوم خواهد شد.
شما می توانید موضوع را به شعبه مربوطه گزارش دهید.