اگر طلاق بگیره مهریه چقدر میشه،اقساطی کنم هر ماه چقدر باید پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۳ #66133375

سلام و خسته نباشید
خانمم میخواد طلاق بگیره یه پسر ۸ ساله دارم،پسرمم با خودش برداشته برده خونه پدرش
یه پراید دارم به نام خانمم زده ام ۹۰ میلیون تومان به حسابش ریخته ام وام بگیریم
۵۰ تومن هم پیش رهن داده ام قولنامه رو به اسم خانمم گرفتیم

۵۰ میلیون تومان مهریه اش هست سال ۱۳۹۰ عقد کرده ایم

دار و ندارم فقط ایناست
آیا ماشین و پولی که تو بانک واریز کرده ام تا وام بگیریم رهن پیش پول خونه رو میشه ثابت کرد

میگه هم پسرمو بر میدارم هم مهریه مو میگیرم
پسر منو به من میدن یا به خانمم
من هیچوقت طلاقش نمیدم چون زندگی مو دوست دارم آیا زن خودش میتونه طلاق بگیره
حالا باید چیکار کنم خونه رو ترک کرده

لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
حضانت فرزند پسر از ۷ تا ۱۵ سالگی با پدر است
طلاق با اثبات عسر و حرج امکان پذیر است
تعیین اقساط با دادگاه می باشد

باسلام اموالی که به نام ایشان نموده ایدمتعلق به ایشان است،حضانت تاهفت سالگی بامادر است،چون درخواست کننده طلاق زوجه است باید درمقابل طلاق ازمهریه اش گذشت کند،دادخواست اعساردهید تامهریه اقساطی شود.

سلام. حضانت تا ۷ سال با مادر است و بعداز آن با پدر .اموالی ک بنام ایشان نموده اید متعلق ب ایشان است .مهریه نیز قابل مطالبه است وصرفا بدر صورت توافق ایشان اموالی ک بنام ایشان زده اید میتوانید تهاتر نمایید در غیراینصورت مهریه را بصورت اقساط که نحو اقساط بسته به نظر قاضی دارد باید پرداخت نمایید

سلام حضانت تا ۷ سال با مادر است و بعداز آن با پدر .اموالی ک بنام ایشان نموده اید متعلق ب ایشان است .مهریه نیز قابل مطالبه است وصرفا در صورت توافق ایشان اموالی ک بنام ایشان زده اید میتوانید تهاتر نمایید در غیراینصورت مهریه را بصورت اقساط که نحو اقساط بسته به نظر قاضی دارد باید پرداخت نمایید

-- اموال و وجوه اعلامی قانونا متعلق به همسرتان است .
-- تعیین اقساط بستگی به نظر قاضی دارد .

سلام حضانت تا هفت سالگی با مادر است .دادخواست اعسار دهید تا مهریه اقساطی شود.میزان معینی نمی توان گفت و در مورد افراد مختلف متفاوت است.در صورتی که درخواست طلاق از سوی زن باشد باید میزانی از مهرش را ببخشد.

اولا چون درخواست کننده طلاق زوجه است باید در مقابل طلاق از مهریه اش گذشت کند.و اما در خصوص فرزند تعین تکلیف اینکه با کی باشد با دادگاه است وطرف مقابل حق ملاقات دارد.ولیکن اولویت با شماست.