در مورد حکم نهایی دادگاه چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۸۳ #66130862

سلام
نیم لیتر مشروب منو گرفتن.
حکم اومد ۳۷۰تومن جزاء،۲۵ تا شلاق تعزیری،۶ماه حبس تعزیری و قرار تعلیق ساده تمام مجازات برای ۱سال صادر شد. من باید اقدامی انجام بدم؟ لطفا پاسخ بدید باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خوشبختانه حکم صادره تعلیق شده برای مدت یک سال اگر جرمی در طول یکسال مرتکب نشوید پرونده مختومه میشود

با احترام مجازات برای یکسال معلق شده است

وقت بخیر مجازات شما به مدت ۱ سال به حالت تعلیق درامده

سلام مجازات برای یکسال معلق شده است

باسلام
اگرتایکسال دیگرمرتکب جرم دیگری نشوید محکومیت تعلیقی شما
بی اثرمیشود

با توجه به تعلیق مجازات در صورت عدم ارتکاب جرم در یکسال مجازات منتفی می گردد. نیاز به اقدامی نمی باشد صرفا نباید مرتکب جرم دیگری شوید

سلام
مجازات شما به مدت ۱ سال به حالت تعلیق در آده است.