دریافت مطالبات از کارفرما به چه نحو است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۱ #66119104

سلام
خسته نباشید
من بابت دریافت مطالبات از کارفرما در اداره کار شکایت کردم،
جلسه رسیدگی هم انجام شد و به کارفرما ۱۵ روز فرصت داده شد که مبلغ را پرداخت کند. اما اداره کار نحوه ی دریافت این پول رو به من نگفت.
میخواستم بدونم که به حسابم ریخته میشه؟
یا به حساب دولت؟
یا این که حضوری باید بدن بهم؟
ممنونم

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعداز مهلت باید حکم اجرا شود هم حضوری می تواند طلب شما را در یک فقره چک تقدیم کند
وهم می تواند به حسابتان واریز نمایید

با سلام
اگر پس از صدور رای اداره کار، کارفرما در اجرای حکم تعلل ورزد کارگر می‌تواند از واحد بایگانی اداره کار، نامه اجراییه را تحویل گرفته و به شعبه قضایی مراجعه نماید. شعبه قضایی ماموری را به همراه کارگر می‌فرستند تا بتواند احقاق حق نماید. البته مطابق آمار گذشته، درصد کمی از کارفرمایان آنچنان مقاومت می‌کنند که کار به مامور قضایی می‌رسد. در بیشتر مواقع پیش از این مرحله، احقاق حقوق کارگر انجام می‌شود. قانون از کارگر حمایت می‌کند و جای هیچ نگرانی نیست، فقط کارگران نیز باید به حقوق خود آگاه باشند. آن‌ها باید مراحل کارهای خود را به‌درستی پیگیری نمایند.
با تشکر دربر