آیا ابطال تقسیم نامه دست نویس امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۱ #66105

پدر بزرگم ۲۲ سال پیش فوت کرد که دارای ۴ فرزند پسر با ماترک ۶ هکتار زمین مشاعی بود.پدرم سهم خویش را از یک قطعه ۵ هکتاری به هر ۳برادرانش و دو قطعه ۱هکتاری دیگر را تنها به یکی از عمو هایم طبق کاغذ دست نوشته ای فروخت،اما از آن زمان تا امسال پدرم می گفت من این توافق را قبول ندارم و شما به من ظلم کرده اید،تا امسال که عموهایم از نو توافق نامه ای را نوشته و در این توافق نامه یک هکتار باغ به عنوان سهم الارث به پدرم دادند و همه آن را انگشت و حتی ۸شاهد معتمد نیز آن را انگشت زدند.اما حالا عموهایم شکایت کرده و وکیل گرفته اند و ادعا می کنند که تهدید شده اند و ترسیده اند و خواستار ابطال تقسیم نامه هستند (در این تقسیم نامه نوشته شد است که کلیه تقسیمات قبلی باطل و بی اعتبار می باشند)و توافقات قبلی را که زمین را از پدرم خریده اند را آورده اند.اما پدرم می خواهد در دادگاه بگوید که من تنها توافق جدید را قبول و نسبت به آن رضایت کامل دارم.
آیا آنها می توانند توافق جدید را ابطال بکنند؟و زمین ها را از پدرم بگیرند؟
اگر آنها به توافق جدید راضی نباشند چه اتفاقی می افتد؟
در ضمن هیچ یک از تقسیم نامه ها در محضر ثبت نشده اند بلکه همه آنها توسط خود وراث نوشته شده اند.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابطال توافق جدید ، بشرح مذکور ، امکان پذیر نیست

با سلام ابطال تقسیم نامه به ادعای اکراه و اجبار آن هم با وجود شهود متعدد امکان پذیر نیست.