طلاق در استرالیا چه قوانینی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۴ #66104815

من و همسرم در ایران ازدواج کرده ایم و سپس ساکن استرالیا شدیم همراه با یک فرزند که در ایران متولد شده است.
مهریه همسرم ۵۰۰ سکه است
من بعد از مهاجرت تمام اموالم را در ایران فروخته ام
در استرالیا هم هر دو کار کرده ایم و خانه ای خریده ایم. در استرالیا هیچ اقدامی برای ازدواج طبق قوانین انجا انجام نداده ایم اما با هم زندگی کرده ایم در یک خانه.
اگر خانم بخواهد الان جدا شود چه حق و حقوقی را می تواند از من در استرالیا طبق قوانین انجا بخواهد.

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، طلاق جزو احوال شخصیه است و طبق قوانین ایران باید اقدام کنید .

درود:
در خصوص طلاق و حضانت فرزند طبق قوانین ایران است، در خصوص خانه و اتومبیل در آن کشور با قوانین مالکیت آن کشور محاسبه می شود

با سلام شما بعنوان تبعه ایران از نظر احوال شخصیه مثل موضوع طلاق و مهریه و ...تابع قانون ایران می باشید

در خصوص قوانین استرالیا بایستی از وکلای استرالیا سوال بفرمائید
ولی طلاق شما با توجه به قوانین ایران صورت خواهد گرفت

باسلام
چون در ایران ازدواج نموده اید طلاق و حقوق مالی مربوط به ان مطابق قوانین ایران خواهد بود

با سلام
طلاق و ازدواج جز احوال شخصیه و تابع قانون متبوع یعنی ایران هست درخصوص اموال و امور مالی باید قانون استرالیا مطالعه کرد که در اینخصوص طبق قانون آنجا حکم صادر خواهد شد اگر قصد جدایی دارید توصیه می شود توافق کرده و هردو به شخصی در ایران وکالت دهید تا امور طلاق در ایران انجام شود.

با سلام
احوال شخصیه اشخاص مطابق قوانین کشور متبوع خویش میباشد