تهدید کردن و مزاحمت چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷۶ #66094275

سلام با پسری دوست بودم و الان کات کردم حالا این پسر میگویید تمام هزینه ایی که دوران دوستی کرده باید پرداخت کنم وگرنه عکسای دونفره مون دستشه و به اشتراک میزاره و منم گفتم من که ازت نخواستم که خرج کنی که حالا پول کادویی که گرفتیو و ناهاری که خریدی میخایی الانم شکایت کردم به نظرتون به جایی میرسم و در روز چهار پنج بار زنگ میزنه میگه پولمو بده

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله. به جرم مزاحمت و تهدید شکایت خود راپیگیری نمایید در صورت کافی بودن دلایل و مستندات به نتیجه خواهید رسید

با سلام به اتهام تهدید و مزاحمت نزد دادستان محل شکایت کنید

باسلام
می توانید به دادسرا مراجعه وبااستناد به ماده ۱۶ و۱۷ قانون جرایم رایانه ای ازفرد مورد نظر شکایت کنید

با سلام
به اشتراک گذاشتن عکسهای شما از منظر قانون جرم تلقی میشود .