آیا مجازات جرم اخلال در نظم عمومی قابل تبدیل به جزای نقدی می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۴۲۹ #66092

سلام پدر خانمم برج از من شکایت کرده ورود به عنف وخواستن به انجام احتراق وآتش زدن شاهد هم برد هنوز رای صادر نشد دوباره با برادر خانمم درگیر شدیم که شش نفر بودیم به جرم اخلال در نظم محکوم شدیم ولی مال من قدرتنمایی با چاقو واخلال درنظم هست حالا میشود زندانی اش را به جزای نقدی تبدیل کنم تا به حال هیچ گونه سو پیشینه نداشتم غیر از مورد اول که هنوز رای صادر نشد وحکمشون در چه حد هست .

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
خیر بستگی به نظرقاضی داره