آیا میتونم بازم پرونده طلبم را به جریان بندازم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۰ #66087295

با سلام و عرض ادب
خدود یه سال پیش دوستم که به من بدهکار بود و سفته داشت یه رسید بانکی جعل کرد و سفتهاشو ازم گرفت من شکایت کردم و بعد از مرحله ی تخقیقات در بازپرسی که رفت اومد با خواهش و گریه ازم یه سال وقت گرفت منم چون واسیه بازپرسی نرفتم پرونده ختم شد الان اون دوستم بازم پوله منو نداده میخواستم راهنماییم کنین که ایا میتونم بازم پروندمو به جریان بندازم بعده یه سال
ممنون راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست حقوقی جهت مطالبه طلب به طرفیتش بدهید.
از جنبه حقوقی هم در صورت صدور قرار ترک تعقیب میتوانید ادامه بدهید.