برای پرکردن اظهارنامه مالیاتی مقدار درامد و خرج را چی بنویسیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۲ #66084869

سلام خسته نباشید. ما مهدکودکی داشتیم که ورشکسته شدیم و تعطیل کردیم. برای پرکردن اظهارنامه مالیاتی مقدار درامد و خرج را چی بنویسیم؟ میگن اگر بنویسیم ورشکسته روند رسیدگی به پرونده سخت تر میشه

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.فعالیت نداشتن را به اداره مالیات گزارش دهید

در صورت عدم فعالیت ، موضوع را به اداره مالیاتی مربوطه اعلام نمایید

با سلام
اگر فعالیتی ندارید اولا به مراجع مربوطه منجمله سازمان امور مالیاتی اعلام عدم فعالیت بکنید و دوما برای اظهارنامه هم واقعیت رو اظهار کنیداگر درآمدی داشتید بنویسید و هزینه ها رو هم مستند به اسناد و مدارک طبق مواد ۱۴۷ و ۱۴۸ قانون مالیاتهای مستقیم اظهار نمایید با توجه به توضیحات شما در صورت داشتن مدارک مثبته قطعا شما زیانده بوده و مالیاتی بشما تعلق نخواهد گرفت لیکن در صورت عدم ارائه اظهارنامه از برخی امتیازات محروم خواهید شد و امکان دارد برای مهدکودک مالیات علی الراس تعیین شود .

سلام
برای تهیه اظهارنامه مالیاتی عملکرد می بایست به سایت طرح جامع مالیاتی
با نشانی www.tax .gov.ir مراجعه نمایید