آیا مراحل طلاق توافقی سریع صورت میگیرد و حضانت فرزنددر صورت داشتن وکالت محضری با من خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۵ #66052388

سلام وقت بخیر
ببخشید میخوام از همسرم جدا شم،میخواستم ببینم مراحل طلاق توافقی کوتاهتره یا طلاق باشکایت؟و اینکه حضانت بچه رو چطور ب صورت دائم میتونم بگیرم.چون وکالتی حضانتش رو در محضر ب من داده شوهرم.میشه راهنماییم کنین؟ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام طلاق توافقی روند کوتاهتر و سریعتری نسبت به سایر انواع طلاق دارد. بایستی برای پرهیز از مشکلات و مسایل بعدی علاوه بر وکالت یاد شده صورتجلسه توافقات جامع و دقیقی تنظیم کنید و در خصوص کلیه امور مالی و حقوق ناشی از زوجیت اعم از نفقه مهریه اجرت المثل اموال مشترک جهیزیه هدایا و فرزندان و حضانت انان و هزینه نفقه متعلقه و میزان و محل ملاقات و موارد متعدد دیگر توافق نمایید و این توافقات را در زمان طرح دادخواست طلاق توافقی به دادگاه ارایه نمایید تا در رای صادره منعکس شود.

سلام قطعا پروسه زمانی طلاق توافق بسیار کمتر از طلاق یک طرفه است . در خصوص حضانت ، اگر قبلا به شما داده شده بحثی نیست در غیر این صورت تا ۷ سالگی با مادر است و بعد از آن تا سن بلوغ با پدر . در صورت حدوث اختلاف ، دادگاه حضانت را مشخص می کند .

سلام
توافقی سریعتر نتیجه میگیرید.
در مورد حضانت هم اگر همسرتون موافق هستند در صورتجلسه مشاوره خانواده و همچنین صورتجلسه رسیدگی قید کنید حضانت به شما واگذار شده تا قاضی در حکم یه حضانت شما هم اضاره کند

با سلام وعرض ادب طلاق توافقی کاملا آسان تر و راحت تر و سریع تر و همچمنین باید عرض شود در خود دادگاه و در جلسه ای که باقاضی دارید قرارداد ی که در محضر امضا شده و حق حضانت به شما داده شده را ارائه کنید و در آن جا قاضی حضانت را به شما خواهد داد