ایا به صرف داشتن سابقه بیمه تامین اجتماعی دادگاه بنده را کارگر و دارای حقوق می شناسد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۹ #66049534

سلام
همسرم مهریه را اجرا گذاشته و به دلیل بیماری سرطان من دنبال کارهای طلاق است.
پدرم بعد ار بیماری بنده برای کمتز شدن هزینه های درمان من را بیمه تامین اجتماعی گارگاه خود کرده یعنی الان در سیستم تامین اجتماعی پدرم به عنوان کارفرمای بنده است و در سابقه سیستمی اینگونه نشان داده می شود که ماهانه حقوق اداره کار را به من پرداخت میکند.
در صورتی که اینگونه نیست و هیچ حقوقی از پدرم دریافت نمیکنم و هیچ واریزی از طرف پدرم به بنده انجام نشده ، ضمن اینکه پول بیمه ماهانه هم از کارت بانکی خودم به حساب تامین اجتماعی واریز شده و تعداد بسیار زیادی شاهد دارم که بیکار هستم .
ضمنا بیماری سرطان بنده درمان شده و اکنون هم دانشجو هستم . حال همسرم به واسطه این سابقه بیمه تامین اجتماعی مدعی شده من کارگر هستم و درامد ماهانه دارم. ایا قاضی به صرف ادعای همسرم و پرداختی بیمه من را کارگر تلقی می کند و اقساط را بر مبنای کارگر بودن من می بندد ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون در سیستم نام شما تحت عنوان کارگر ثبت شده و حقوق اداره کار برای شما لحاظ شده لذا اصل بر این است که حقوق دریافت میکنید مگر خلاف آنرا اثبات نمایید.

با سلام ، اظهار شما مبنی بر کارفرما بودن پدرشما در سیستم تامین اجتماعی، شما شاغل محسوب می شود ، با توجه به شرایط اعلامی خود ؛ دادخواست اعسار بدهید.

از نظر قانونی شما کارگر محسوب میشوید

با درود
حقوق تا یک چهارم قابل توقیف است و ممکن است درخواست توقیف حقوق شما را و دستور به توقیف برای کارفرما شما صادر شود. در این صورت ملزم به پرداخت یک چهارم جهت توقیف میباشد

با سلام
میتوانید با استناد به شواهد و مدارک و مستندات موجود مبنی بر بیماری تان و نیز نیت پدرتان برای این امر ، از خود دفاع کنید

باسلام.
بله اجرای ثبت یا دادگاه خانواده این سابقه بیمه را به عنوان درامد داشتن شما تلقی می کند مگر آنکه به بیمه اعلام کرده باشید اخراج شدید یا استعفا دادید
با این حال اگر عدم وجود درامد ماهانه شما اثبات بشود، سازمان تامین اجتماعی پدر شما را جریمه خواهد کرد.

باسلام
از نظر قانونی بله شما شاغل محسوب میشوید