کسی از طریق فضای مجازی ایجاد مزاحمت می کند قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۹۸۶ #66039148

مدتی هست کسی با شماره مجازی مزاحمت ایجاد میکند رو تلگرام و واتس آپ میخواستم بدونم قابل پیگیری هست؟ با توجه به اینکه تلگرام وواتس آپ تو ایران نیست.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید علیه فرد مذکور از طریق پلیس فتا یا دادسرای جرایم رایانه‌ای شکایت کیفری کنید.

میتوانید در کلانتری با دستور از قاضی از پیام ها خارج نویسی کنید وگرنه به دلیل نبودن سرور در ایران قابل استعلام نیست.

سلام
بله مزاحمت از هر طریق قابل پیگیری هست و در فرض سوال شما باید شکواییه به دادسرای جرایم رایانه ای داده شود که از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید هنگام ارجاع به شعبه مربوطه فرستاده میشود.
دلایل تون رو هم باید ذکر کنید که عینا متن مزاحمتها رو پرینت و ضمیمه شکواییه کنید.
ذکر نام متشاکی فراموش نشود البته شماره ای که مزاحمت رخ داده باید با نام متشاکی یکسان باشه وگرنه اثباتش مشکل است

با سلام
طبق ماده ۱۶ قانون مبارزه با جرائم رایانه‌ای اگر فردی به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، فیلم یا تصویر فرد دیگر را تحریف و آن را منتشر کند و یا به هر نحوی موجب حتک حیثیت افراد در فضای مجازی شود به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد ب دادسرای جرایم رایانه ایی مراجعه نمایید.

باسلام.
درست است که سرور های واتساپ در ایران نیست اما تا قبل از اینکه پاک شوند پیام ها یا طرف مقابل اکانت خود را پاک کند به دایره ثبت جرایم پلیس فتا مراجعه کرده و ادله و مدارک را از طریق پلیس فتا ثبت کرده و سپس اقدام به شکایت از وی کنید. جهت اطمینان فورا از صفحه ی گوشی و چت ریکورد بگیرید( قابلیت گرفتن فیلم روی صفحه گوشی). موفق باشید

شناسایی ایشان بستگی به تحقیقات پرونده دارد ، شما ابتدا بایستی شکایت در دادسرا بنمایید تا از طریق پلیس فتا تحقیقات لازم صورت پذیرد .

از طریق پلیس فتا قابل شکایت و پیگیری است.