در خصوص نحوه ی تنظیم دادخواست و شکایت برای رسیدن به نتیجه لطفا راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #66011535

با عرض سلام و ادب
خودرویی را به صورت قولنامه در سال ۹۷ خریداری نموده ام و فروشنده متعهد به تنظیم سند به نام خریدار یا هر شخصی که خریدار معرفی نماید در تاریخ ۹۷/۴/۲۰ گردید.
اینجانب خودرو را بصورت قولنامه ای به شخص دیگری منتقل نموده ام و تعویض پلاک بنام خریدار جدید(که آخرین خریدار هستند) انجام شده و کارت سبز برای ایشان صادر شده.(خودرو دوبار تعویض پلاک شده و سند نخورده)
ولیکن در حال حاضر بعلت اینکه خودرو چندین بار بصورت قولنامه ای(فروشنده ی بنده هم بصورت قولنامه ای خریده بوده اند) و یک بار با انجام تعویض پلاک معامله شده مالک سند خودرو از انتقال سند امتناع میکند و در قبال امضای انتقال سند مالکیت درخواست یک میلیون و پانصد هزار تومان به انضمام پرداخت هزینه نقل و انتقال و دفترخانه را می نماید(خودرو دوبار هزینه ی نقل و انتقال دارد).

ضمن تشکر از توجه شما خواهشمند است اینجانب را در خصوص نحوه ی تنظیم دادخواست و شکایت برای رسیدن به نتیجه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم کنید
در صورت تمایل می توانید با ارسال قرارداد تنظیم آن را به یکی از وکلای سایت ارجاع دهید

شما باید الزام به تنظیم سند را دادخواست کنید
اما هزینه های انتقال به عهده ی ایشان نمی باشد مگر این که در قراردادی که باایشان داشته اید ایشان به نحوی قبول کرده باشد که هزینه های انتقال را پرداخت کند

سلام قرارداد را ارسال کنید تا دادخواست تنظیم شود .