بعداز اختلاف با همسر دومم به منزل همسر سابقم برگشتم الان که به منزل همسرم دوم بازگشتم همسر سابقم به جرم کلاهبرداری از من شکایت کرده،چه کار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۰ #66004078

با سلام
پس از متارکه و ازدواج مجدد با همسردومم دچار اختلاف شدم و علیه ایشان طرح دعوا مهریه و نفقه و طلاق ...نمودم در طی این مدت به منزل همسر سابق خویش که سه دانگ مشاع را با وی شریکم، جهت رسیدگی به فرزندان بازگشتم و آنان را از علت حضورم آگاه ساختم.
در این مدت همسر سابقم جهت خرید مایحتاج فرزندان و خرید و تعویض وسایل منزل کارت بانکی خویش را با رضایت خود در اختیارم قرار داد و مبلغی را به صورت دستی و یا کارت به کارت به کارتم انتقال داد و طی مذاکرات متعدد مرا اغفال به اعلام رضایت در پرونده اجرت المثل ملک مشاع که علیه ایشان سابقا دادخواست داده بودم نمود
چندی بعد با همسر دومم توافق و به تفاهم رسیدیم و به منزل همسر دومم بازگشتم حال همسر سابقم به جرم کلاهبرداری و اخاذی از بنده شکایت و عنوان داشته که :""بنده در حضور همسایه ها با اظهار ندامت از عملکرد گذشته و قصد جبران وارد زندگی وی شدم گفته ام که طلاق گرفتم و مدارکی ارایه نداده ام عکس و فیلم خانوادگی وصدای ضبط شده ام را در طی مدتی که در انجا داشتم دارند و استشهادیه محلی از مطلعین و تردد در محل سکونت تهیه نموده اند "".ایا مدارک فوق مبنی بر اخاذی و کلاهبرداری می باشد ؟
چگونه از خود دفاع کنم ؟
چه جرمی متوجه من می باشد ؟
چگونه ثابت کنم که نامبرده مرا اغفال و حتی طلاهایم را جهت خربد لوازم منزل از من ربوده است؟چه مدارکی جهت اثبات مورد نیاز است ؟
پرونده از جنبه کیفری و حقوقی چگونه بررسی می شود؟
چگونه از بی گناهی ام دفاع کنم؟
با سپاس

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع جرم نیست و اصلا جنبه کیفری ندارد .

جرم کلاهبرداری محرز نیست
بایستی شهود به دادگاه ببرید .

با سلام
جرم کلاهبرداری محرز نیست
و ایشان می تواند وجوهی که به شما پرداخته است دریافت کند

با سلام یک نکته مبهم در سوال شما وجود دارد برای جواب دهی بهتر لطفا این سوال را جواب دهید و ان هم این که آیا در مدتی که شما تصمیم گرفتید در منزل همسر اولتان که سه دنگ آن هم به نام شما بوده سکنی گزینید وزندگی کنید همسر اول شما هم حضور داشتند؟
یعنی همزمان باهم با توجه به این که ایشان با شما نامحرم بوده اند در یک مکان و یک زمان زندگی می کردید برای مدتی؟

خیر . اخاذی و کلاهبرداری منتفی است
باشاهد میتوان اثبات کرد
داشتن وکیل خوب ، توصیه می گردد