خرید و فروش مسکوکات رایج در کشور چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۵ #65998604

سلام ایا میتوان مسکوکات فلزی دقیقا سکه های ۱۰۰و۲۰۰و۵۰۰ تومانی را به صورت کیلویی به افراد دیگر فروخت چه از لحاظ شرعی و چه قانونی؟بیشتر از قیمت روی سکه به دلیل ارزش بالاتر فلز به کار رفته در آن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جرمی صورت نگرفته است

باسلام
هیج منع قانونی دراین موضوع وجود ندارد.

جرمی تحقق نیافته دوست عزیز

سلام وقت بخیر
در خصوص موضوعی که مطرح نموده اید( تا همین میزان) جرم انگاری صورت نگرفته است و اقدام شما فاقد وصف کیفری می باشد

سلام و وقت بخیر.
اگر صرفا همینی که توضیح داده اید هست و سکه ها تقلبی نیستند،جرمی واقع نشده است.
موفق باشید

با سلام،با توجه به اصل قانونی بودن جرایم و مجازاتها ،جرمی صورت نگرفته.

با سلام، در این خصوص در قانون جرم انگاری نگردیده است.