چقدر زمان میبره تا دادگاه تشکیل بشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۸ #65993876

سلام.
نفقه من چندین ماه است که پرداخت نشده و از طریق دادگاه هم اقدام شده. در اذر ماه حکم قطعی صادر شد که از طرف زوج برجام خواهی شد. الان من میتونم تقاضای طلاق کنم؟ چقدر زمان میبره تا دادگاه تشکیل بشه؟ و اینکه در اولین دادگاه رای طلاق صادر میشه؟ میخواستم بدونم مراحلش به چه صورته و چند جلسه تشکیل میشه

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .غیر قابل پیش بینی است

مدت زمان قابل پیش بینی نخواهد بود

بادرودوسلام زمان مشخصی ندارد.

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

سلام
در صورت قطعیت حکم صادره و عدم پرداخت نفقه بیش از ۶ ماه می توانید درخواست طلاق را به استناد بندهای عقدنامه مطرح نمایید

با سلام
اگر تجدید نظر حکم قطعی صادر نموده و زوج از طریق دیوان عالی اقدام به فرجام خواهی نموده،لذا شما با استناد به حکم قطعی تجدید نظر با مراجعه به اجرای احکام شعبه صادر کننده رای بدوی مراجعه و اجرای حکم را بخواهید در اینصورت اقدامات لازمه از سوی اجرای احکام انجام خواهد گرفت .
پرونده در فرجام خواهی حداقل ۶ ماه و گاها بیشتر طول خواهد کشید.

بله اگر زوج نفقه پرداخت نکند می توانید تقضای طلاق کنید و در اولین جلسه رای صادر نمیشه بستگی به دادگاه دارد