چگونه از راه قانونی می توانم کلیه مدارک و سند و قولنامه های قبلی و قرارداد فعلی اجاره خانه را از پدرم بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۱ #65989

سلام و خسته نباشید
هنگام ازدواجم با مخالفت های فراوان خانواده روبرو شدم.پدرم به اصرار من خانه ای قولنامه ای در خانه(نه محضر رفتیم نه مشاور املاک) با دست خط خود در پشت آخرین قولنامه که توسط آن،خانه به پدرم فروخته شده است نوشته که این خانه را به پسرم دادم.ولی نمی دونم چرا تاریخ آن را به سال ۱۳۷۵ نوشته است.و امضا کرده است.
حال از من می خواهند که طلاق بگیرم و از دادن قولنامه های قبلی و سند اولیه احتمالی(نمیدونم سند داره یا نه)خانه امتناع می کند.
خانه ی به من داده شده تحت اختیار مستاجر است.من در طبقه بالای خانه پدر سکونت دارم.
سوال۱:چگونه از راه قانونی می توانم کلیه مدارک و سند و قولنامه های قبلی و قرارداد فعلی اجاره خانه را از پدرم بگیرم؟
سوال ۲:آیا پول پیش مستاجر را که قرارداد اولیه به نام پدرم است هنگام تخلیه باید من بدهم؟(قرارداد های بعدی اجاره با نام من نوشته شده ولی همگی قراردادهای خانگی هستند)
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پدر اسناد را به شما ندهند و دلیل دیگری برای اثبات بیع نداشته باشین اثبات حق مالکیت برای شما مشکل خواهد بود ولی با توجه به اینکه قراردادهای اجاره سابق به نام شماست این امر قرینه صحت ادعای شما مبنی بر انتقال ظهر قولنامه ای آپارتمان به نام شما میتواند باشد.