آیا عدم النفع یا ضرر نمی توانم مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۲۴ #65983823

با سلام

بنده مستاجر بودم و بخاطر راهنمایی غلط بدون گرفتن رهن خانه را تحویل دادم.
صاحبخانه که مهندس و املاکی هم هست (از کس دیگر اجاره کرد و به من داد با اجازه) الان پول مرا نمی دهد و می خواهد با واخواهی و تجدیدنظر و آخر هم اعسار این پول را نگه دارد و در اقساطی کم بپردازد که دیگر ارزشی ندارد.

با توجه به این شرایط صرفا گرفتن تاخیر تادیه که هیچ ارزشی ندارد به ضرر بنده است. آیا می توانم درخواست اخذ حداقل ۱۸ درصد سود کنم؟
اگر بنا بر عدالت باشد حداقل باید این فرد ضرر مرا جبران کند چون با پول رهن ۳۰ تومن امسال برای سال بعد باید حداقل ۶۰ تومن درنظر داشت و این فرد با عدم پرداخت رهن بنده باعث اضرار به بنده در نبستن اجاره امسال شده.

من باید چگونه این اضرار را جبران کنم؟

با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تفویت منافع قابل مطالبه است.

با سلام مستنبط از سوال میتوان گفت منافع ممکن الحصول قابل مطالبه میباشد لذا عدم النفع قابل مطالبه نمیباشد ولی در خصوص ضرر و زیان وارده ، میتوان گفت اصولا در صورت وجود شرایط قانونی مقرر و با استناد به قاعده اتلاف و تسبیب و قانون مسولیت مدنی ،امکان درخواست جبران ضرر و زیان وارده وجود دارد با احترام.

درود مطابق شاخص خسارت محاسبه میشود

خسارت عدم النفع اساسا قابل مطالبه نیست.

با سلام امکان همچین درخواستی نیست

درود
خسارت عدم النفع قابل مطالبه نیست .خسارت تاخیر تادیه برمبنای تورم توسط بانک مرکزی مشخص می گردد.با ارائه دلایل مثبت ملائت وی می توانید مانع صدور اعسار شوید

نمی توانید چنین درخواستی نمایید
خسارت تاخیر تادیه قابب مطالبه است