در شرایط فعلی بنده نسبت به مسئولیت در برابر جبران خسارات وارده به اصل سرمایه در چه موقعیتی قرار دارم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۲ #65978566

با سلام
چند ده میلیونی از اشخاص دیگری به قصد افزایش سرمایه و داراییشان در رمز ارزهای دیجیتالی به اینجانب واگذار شده بود (بدون عقد هیچگونه قراردادی و صرفا صحبت شفاهی و انجام واریز تحت عناوین دیگر مانند انجام خرید کالا به حساب بنده) که متاسفانه پس از مدتی و به سوددهی رساندن سرمایه ها به اشتباه من سرمایه ها طی یک کلاهبرداری اینترنتی خارجی از دست رفت و من هم رسیدگی قضایی به این کلاهبرداری را آغاز کرده ام.
سوالی که مطرح است این است که در شرایط فعلی بنده نسبت به مسئولیت در برابر جبران خسارات وارده به اصل سرمایه و سود از دست رفته این افراد از لحاظ حقوقی و با توجه به شرایط و قرائن موجود در چه موقعیتی قرار دارم؟ ( بخصوص اینکه سرمایه و دارایی خودم هم در طی این کلاهبرداری از دست رفته است )

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در برابر طرف مقابلتون با توجه به قرارداد شفاهی و وارزی هایی که دارین مسوول هستین

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدمسئولیت دارید . در مقابل اشخاصی که با آنها ارتباط مالی و داد ستند می کردید مسئول هستید .

با درود..
در اینخصوص در صورت اثبات مراودات صورت گرفته با اشخاص مذکور طرف حساب، جنابعالی مسئولیت داشــته و مسـئول پرداخت مبالغ دریافتی با احتساب کلیـه خسارات وارده قانونی از هر حیث خواهید بود..

سلام.باتوجه به موارد اعلامی، ید شما امانی بوده و در صورت احراز تعدی وتفریط ضامن مال ووجه داده شده، هستید.واین موضوع در اموری مثل مضاربه (ماده۵۵۶قانون مدنی)محقق میشود.لکن اگر پول داده شده به شما، قرض محسوب شود درآن صورت دیگه ذمه شما مشغول است تا وجوه مسترد شود.

سلام در مقابل افراد طرف حساب مسئولیت دارید.

درود
اگر مراوادات مزبور اثبات گردد مسئول پرداخت مبالغ دریافتی به انضمام خسارات خواهید بود .

در صورت اثبات موضوع از سوی افراد مذکور شما دارای مسئولیت بوده و در صورت پیگرد قانونی محکوم به پرداخت خواهید شد .