برداشت از حساب توقیف شده یارانه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۳ #65968804

سلام ببخشید من حساب یارانه بدهکار را توقیف کرده ام آیا می توانم هر ماه مقداری از بدهی را ازحساب برداشت کنم

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود رفاوان
بله میتوانید هر ماه برداشت نمایید
به اجرای احکام مراجعه نمایید تا دستور انتقال و واریز وجه از حساب توقیف شده به حساب شما را بدهد .

سلام حساب یارانه فقط نسبت به سهم بدهکار توقیف می ماند و سهم اعضای خانواده قابل برداشت نیست . ضمن این که در بعضی حوزه های قضایی یارانه را اصلا توقیف نمی کنند و این کار منطقی هم به نظر می رسد .

بله در صورتی که رای قطعی صادر شده باشه به اجرای احکام مراجعه کنید و پس از تقاضای صدور اجرائیه و ابلاغ آن و گذشت مهلت 10 روزه می تونید این کار رو انجام بدید