چقدر زمان میبرد تا مشخص شود شاکی اعتراض کرده یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #65891590

سلام دادگاه بدوی رای به براعت داده و در سامانه آخرین تغییرات مورد زیر ذکر شده :
نامه وارده از طرف «دفتر دادستانی» با موضوع «وصول پرونده» در تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۱۷ واصل و به شماره ____ ثبت گردید.
این به چه معنی می باشد؟؟ و اینکه رای براعت در بهمن ماه ۱۳۹۸ صادر شده معمولا چقدر زمان میبرد تا مشخص شود شاکی اعتراض کرده یا خیر؟

با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای برائت صادره توسط دادگاه پس از گذشت ۲۲ روز از زمان ابلاغ و در صورت عدم اعتراض شاکی قطعیت می یابد . همچنین تجدیدنظرخواهی از رای صادره نیز در سایت منعکس خواهد شد . با مراجعه به دادگاه میتوانید از جزئیات امر اطلاع بیشتری پیدا کنید .

سلام وقت بخیر. در صورت گذشت موعد ۲۰ روز رای قطعی و غیرقابل اعتراض میباشد