این چک باید توسط صادر کننده پرداخت شود یا اینکه بنده هم مسئولیت خواهم داشت؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۵۴۰ #65878776

سلام خسته نباشید
یک فقره چک به مبلغ ۱۵۰ میلیون در یک معامله به بنده داده شد که صاحب چک قصد دارد چک را پاس نکند و بنده نیز میخواهم چک را پشت نویسی و به شخصی دیگر بدهم . در صورتی که چک بلامحل بماند ایا مسئولیتی متوجه من می شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی چک
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بلی
با صادر کننده مسولیت تضامنی خواهید داشت

سلام تحت شرایطی مسئولیت شما با صادر کننده تضامنی است

با این عمل شما هم مانند صاحب حساب متضامنا مسئول پرداخت وجه خواهید شد . اگر در وجه حامل صادر شده ظهر نویسی نکنید

باسلام
مسئولیت تضامنی دارید شما

درود
شما نیز به عنوان ظهرنویس در کنار صادر کننده چک مسئولیت تضامنی خواهید داشت .

شما مسئولیت تضامنی دارید

مسئولیت متوجه شما نیز می باشد.